logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Economie

Belfius verlaagt tarieven voor Duitse orders op het beursplatform Re=Bel

Wie via Re=Bel, het beursplatform van de grootbank Belfius, Duitse effecten verhandelt, moet voortaan minder kosten betalen. In het nieuws: Re=Bel verlaagt de tarieven voor orders op de Duitse markt. Details: Belfius spreekt van een nieuwe stap


  • Oct 21 2024
  • 31
  • 4590 Views
Belfius verlaagt tarieven voor Duitse orders op het beursplatform Re=Bel

Wie via Re=Bel, het beursplatform van de grootbank Belfius, Duitse effecten verhandelt, moet voortaan minder kosten betalen.

In het nieuws: Re=Bel verlaagt de tarieven voor orders op de Duitse markt.

  • Het makelaarsloon voor orders tot en met 2.500 euro zakt van 25 naar 12 euro.
  • Voor grotere orders zullen de klanten nog 15 euro betalen per schijf van 10.000 euro, tegenover 25 euro per schijf van 5.000 euro voorheen.

Details: Belfius spreekt van een nieuwe stap om “geëngageerd beleggen toegankelijk maken voor iedereen.”

  • Zo verlaagden we 13 mei 2024 al onze tarieven voor orders op de Amerikaanse markten en Euronext. Vervolgens voegden we in juni 2024 trackers toe aan onze beleggingsthema’s om het onze klanten nog gemakkelijker te maken om op een gediversifieerde manier te investeren in maatschappelijke thema’s die hen nauw aan het hart liggen, zoals hernieuwbare energie, mobiliteit van de toekomst, gezondheid en vele andere”, klinkt het.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er zich afspeelt in de financiële wereld? Niels Saelens, een journalist met een passie voor financiën, volgt alles op de voet op. Via deze link kan je je inschrijven op zijn dagelijkse nieuwsbrief.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image