logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Meer Sport

Op deze sites volg je alles van PDC Q-School 2024

Q-School is in volle gang. Donderdag won de Nederlander Martijn Dragt een tourkaart voor de komende twee jaar, in Engeland heroverde de Ier Steve Lennon er eentje. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste uitslagen en de stand in de Q-School Order


  • Jan 12 2024
  • 31
  • 3947 Views
Op deze sites volg je alles van PDC Q-School 2024

Q-School is in volle gang. Donderdag won de Nederlander Martijn Dragt een tourkaart voor de komende twee jaar, in Engeland heroverde de Ier Steve Lennon er eentje. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste uitslagen en de stand in de Q-School Order of Merit, lees dan snel verder.


Helaas zijn de wedstrijden op Q-School niet live te volgen, wel zijn er sites die alles bijhouden. Op de site dartconnect kan je live de scores bijhouden en de uitslagen en het programma bekijken.

Q-School Order of Merit
Vier dagwinnaars pakken in Duitsland een Tour Card, de andere negen plekken worden vergeven via de Q-School Order of Merit. Hoe verder een darter op een dag komt, hoe meer punten hij bij elkaar sprokkelt. Het is dus zaak voor de darters om veel punten te scoren. Die ranglijst wordt bijgehouden op de site dartsrankings. Houd ook Sportnieuws.nl in de gaten voor het laatste nieuws over Q-School.

- Dit zijn de Nederlandse deelnemers aan Q-School 2024

Europese dagwinnaars:
Martijn Dragt (Nederland)

Britse dagwinnaars:
Steve Lennon (Ierland)

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites