logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Meer Sport

Ook Nederlandse shorttrackers zorgen voor hattrick aan gouden medailles op EK

Na Harrie Lavreysen hebben ook de Nederlandse shorttrackers een hattrick aan gouden medailles gepakt op het EK. In het Poolse Gdansk pakten de Nederlanders een gouden plak bij de vrouwen, mannen en de gemengde aflossingsploeg. Selma Poutsma is erg te


  • Jan 14 2024
  • 30
  • 4146 Views
Ook Nederlandse shorttrackers zorgen voor hattrick aan gouden medailles op EK

Na Harrie Lavreysen hebben ook de Nederlandse shorttrackers een hattrick aan gouden medailles gepakt op het EK. In het Poolse Gdansk pakten de Nederlanders een gouden plak bij de vrouwen, mannen en de gemengde aflossingsploeg.


Selma Poutsma is erg tevreden met hoe het toernooi verlopen is. Ze pakte zelf nog 2 individuele gouden plakken op 500 en 1000 meter en ze had een belangrijk aandeel in de winst van de gemengde en vrouwen aflossingsploeg. "Dit maakt het toernooi echt compleet. Het is een supermooi einde", vertelde Poutsma na afloop van de laatste gouden plak.

Chaotisch
De gemengde aflossingsploeg won de laatste gouden medaille en die wedstrijd kende een vrij chaotisch einde. De ploeg met Poutsma, Xandra Velzeboer, Kay Huisman en Teun Boer waren de hele race koploper. In de laatste bocht dacht Boer dat hij er al was, maar toen kwam de Italiaan Pietro Sighel ineens nog langszij. Die ging echter direct onderuit, waardoor het goud alsnog voor Nederland was.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites