logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Meer Sport

Jeffrey de Graaf pakt op slotdag van Q-school de allerlaatste tourkaart

Jeffrey de Graaf heeft op de laatste dag van Q-school zijn tourkaart gepakt. De Nederlander die onder de Zweedse vlag dart won zijn tourkaart door in een spannende wedstrijd af te rekenen met Jitse van der Wal. Het werd 6-5, waardoor De Graaf zijn to


  • Jan 14 2024
  • 32
  • 4116 Views
Jeffrey de Graaf pakt op slotdag van Q-school de allerlaatste tourkaart

Jeffrey de Graaf heeft op de laatste dag van Q-school zijn tourkaart gepakt. De Nederlander die onder de Zweedse vlag dart won zijn tourkaart door in een spannende wedstrijd af te rekenen met Jitse van der Wal. Het werd 6-5, waardoor De Graaf zijn tourkaart heeft.


De Graaf had een eindoverwinning op de slotdag nodig om een tourkaart te pakken. Die dag begon hij goed met overwinningen op Felix Schiertz (6-1), Jeroen Mioch (6-3), Lukas Wenig (6-4), Alexander Masek (6-4) en Thibault Tricole (6-0). In de finale was hij dus te sterk voor Van der Wal.

Q-school
Op de laatste dag waren er nog een aantal spelers die zich verzekerden van een tourkaart. Zo pakte Steve Lennon zijn kaart terug, nadat hij net buiten de top 52 viel tijdens het WK. Wil je weten welke spelers nog meer hun tourkaart pakten? Check dan hieronder!

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites