logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Buitenland

Thaksin zal na zijn voorwaardelijke vrijlating niet in politiehechtenis worden genomen

Bangkok - DE FACTO PHEU THAI BOSS en algemeen veroordeelde Thaksin Shinawatra zal niet legaal in politiehechtenis zitten na zijn voorwaardelijke vrijlating later deze maand, zei een prominente advocaat op 7 februari

door: Easy Branches Team - Guest Posting Services

  • Feb 11 2024
  • 41
  • 2603 Views
Thaksin zal na zijn voorwaardelijke vrijlating niet in politiehechtenis worden genomen

Stemmingen vertroebelen het beeld van de groei van het toerisme in Phuket - Thaksin zal niet in politiehechtenis worden genomen na zijn voorwaardelijke vrijlating

 

Caprices vertroebelen het beeld van de groei van het toerisme in Phuket

PHUKET: Phuket verwelkomde vorig jaar in totaal 11.300.498 bezoekers op het eiland, wat ruim 388 miljard dollar aan inkomsten opleverde voor de lokale economie. Lees verder !

Bangkok

Thaksin zal na zijn voorwaardelijke vrijlating niet in politiehechtenis worden genomen

Bangkok - DE FACTO PHEU THAI BOSS en algemeen veroordeelde Thaksin Shinawatra zal niet legaal in politiehechtenis zitten na zijn voorwaardelijke vrijlating later deze maand, zei een prominente advocaat vandaag (7 februari). Lees verder !

 
 
Bangkok

Thailand in crisis: bevolking daalt met 500.000 in vier jaar tijd

Bangkok - Uit cijfers tot eind 2023 blijkt dat de Thaise bevolking binnen vier jaar met 506.320 mensen is afgenomen. Uit de nieuwe gegevens blijkt dat de vergrijzingscrisis er al is en een belangrijke reden is voor de afnemende groeicijfers van de Thaise economie. Het zal de komende decennia nog verder veranderen... Lees meer !

Bangkok

Datalekken zijn een reden tot zorg

Bangkok - Het Department for the Elderly (DOP) heeft woensdag een klacht ingediend bij het Cyber Investigation Bureau (CIB) nadat het een waarschuwing had ontvangen over een lek in persoonlijke informatie op de website van het departement. Lees verder !

 
Bangkok

Activisten roepen op tot een verbod op PFAS-chemicaliën

Bangkok - Activisten hebben de regering opgeroepen om per- en polyfluorverbindingen (PFAS), gevaarlijke chemicaliën in de textielindustrie en andere goederen te verbieden. Ze zeggen dat dit het bewustzijn zou vergroten bij consumenten die groene producten nodig hebben voor hun gezondheid en het milieu. Lees verder !

Bangkok

De SET-index stijgt terwijl er tekenen zijn van een renteverlaging

Bangkok - De Stock Exchange of Thailand (SET)-index steeg woensdag met meer dan 1.400 punten, omdat beleggers geloven dat de Bank of Thailand een duidelijk signaal heeft afgegeven dat zij bereid is de rente later dit jaar te verlagen om de economie te ondersteunen, nadat zij de rente ongewijzigd heeft gelaten op zijn bijeenkomst. Lees verder !

 
 
Bangkok

De PT is standvastig in de kwestie van majesteitsschennis

Bangkok - Vicepremier en minister van Handel Phumtham Wechayachai herhaalde woensdag het verzet van de Pheu Thai Partij tegen het opnemen van majesteitsschennis in een amnestieplan, ondanks de mogelijke aanklacht tegen de gevangengenomen voormalige premier Thaksin Shinawatra wegens het beledigen van de Monarc... Lees meer !

Bangkok

Activisten willen gemakkelijker toegang tot abortussen

Bangkok - Voorstanders van abortus dienden een petitie in bij Dr. Thossaporn Sereerak, parlementslid van de Pheu Thai-partij voor Phrae en lid van de commissie Volksgezondheid van het Huis van Afgevaardigden, roept op tot gemakkelijker toegang tot abortus. Lees verder !

 
Over het algemeen

Kopers uit Myanmar kijken verder dan Bangkok

Bangkok - Vastgoedkopers in Myanmar die in Thailand winkelen, zijn op zoek naar wooneenheden in Phuket en Chiang Mai, wat een ontwikkelaar uit Myanmar ertoe aanzet te investeren in een eengezinswoningproject in de provincie Chiang Mai. Lees verder !

Noord/Noordoost

110 miljoen jaar oude dinosaurusfossielen gevonden

KHON KAEN: In het Nam Phong-district van deze noordoostelijke provincie is een nieuwe reeks dinosaurusfossielen gevonden die naar schatting 110 miljoen jaar oud zijn. Er wordt aangenomen dat ze behoren tot de sauropoden en spinosauriden. Lees verder !

 

Easy Branches Global Guest Posting Services in multi languages

Best last minute News headlines from Your Country and inborn language

SEA Yachting magazine

Yachts News | Discover the Exclusive World of Yachts

Yachts Listings for Sale and Charter

immediate for delivery New Exclusive Hyper, Mega, Classic and Super sports Cars

Jan Jansen Life Stories and Quotes
Instagram Easy Branches Marine
Jan Jansen InstagramVerwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites