logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Meer Sport

Droom week Marijke Groenewoud: wint kunstijsmarathon na zeges op natuurijs en langebaan

Marijke Groenewoud beleeft een droomweek op het ijs. Zaterdag won ze de Rein Zwart Bokaal, oftewel de 11e marathon die meetelt voor de Marathon Cup. De schaatsster van Albert Heijn Zaanlander sloeg ook al toe bij de EK afstanden in Thialf en op het n


  • Jan 13 2024
  • 45
  • 4679 Views
Droom week Marijke Groenewoud: wint kunstijsmarathon na zeges op natuurijs en langebaan

Marijke Groenewoud beleeft een droomweek op het ijs. Zaterdag won ze de Rein Zwart Bokaal, oftewel de 11e marathon die meetelt voor de Marathon Cup. De schaatsster van Albert Heijn Zaanlander sloeg ook al toe bij de EK afstanden in Thialf en op het natuurijs te Winterswijk en Noordlaren.


Groenewoud bleef op het kunstijs van Heerenveen haar teamgenoot Irene Schouten voor. Esther Kiel werd 3e. Nadat Groenewoud met nog 15 rondes te gaan uit een 11 vrouwen tellende kopgroep ontsnapte, was de strijd om goud eigenlijk wel gestreden. Ze was de enige deelneemster die het peloton inhaalde.

Klassementleidster Elsemieke van Maaren had een mindere dag. Ze aws absent in de kopgroep. Schouten neemt nu het oranje leiderspak van Van Maaren over.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites