logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Zac Efron over verliefd worden op Nicole Kidman in 'The Paper Boy' en 'A Family Affair'

Efron vergelijkt in een interview met Entertainment Weekly de relaties tussen de personages in het misdaaddrama en de romantische komedie.


  • Jul 01 2024
  • 34
  • 4242 Views
Zac Efron over verliefd worden op Nicole Kidman in 'The Paper Boy' en 'A Family Affair'
In 2012 deelden Zac Efron en Nicole Kidman een liefde en het scherm in het misdaaddrama The Paperboy, twaalf jaar later herhaalt de geschiedenis zich in de nieuwste romkom van Netflix.In het misdaaddrama The Paperboy speelt Efron een jonge man die verliefd wordt op een oudere vrouw, gespeeld door Kidman. Het verhaal, geregisseerd door Lee Daniels, eindigt echter niet als een sprookje. Verliefd worden op KidmanIn A Family Affair krijgt het duo een tweede kans op een lang en gelukkig leven en speelt Efron, filmster Chris Cole, die verliefd wordt op de moeder van zijn ex-assistente. Efron vergeleek beide relaties uit beide films en vertelde aan Entertainment Weekly dat The Paperboy een "andere film was. Hoe noemde Nicole het? Ze noemde het swamp noir."Vreugde"Het was heel rauw en in 'A Family Affair' kregen we de kans om verliefd te worden met veel minder stress. Het was verfrissend en leuk," aldus de acteur.
A Family Affair is nu te streamen op Netflix.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites