logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Gru en zijn familie krijgen een nieuwe identiteit in 'Despicable Me 4'-teasers

En ook de Minions krijgen een metamorfose en worden ze gepromoveerd naar "het nieuwe geheime wapen" de 'Mega-Minions'.


  • Jul 01 2024
  • 43
  • 2831 Views
Gru en zijn familie krijgen een nieuwe identiteit in 'Despicable Me 4'-teasers
Gru en zijn familie keren 3 juli terug naar de Nederlandse bioscopen met Despicable Me 4, maar hebben een geheel nieuwe identiteit gekregen.Een identiteit waar de familie zich niet helemaal in kan vinden. "Ik kan niet zeggen dat ik Britney heet, want dan zou ik jokken," hoorde je Agnes al zeggen in de trailer. Op de vluchtIn de teaser nemen Gru, Lucy, Margo, Edith, Agnes en Gru Jr. nieuwe identiteiten aan die ze van de Anti-Villain league krijgen als bescherming tegen schurk Maxime Le Mal. Maxine Le Mal is namelijk ontsnapt uit de gevangenis en is samen met handlanger en vriendin Valentina op zoek naar Gru en zijn familie om wraak te nemen.Nieuwe naam, nieuwe baanMaar de familie op de vlucht, kan zich niet helemaal vinden in hun nieuwe voornamen blijkt uit de teaser.
Moeder Lucy heeft ook moeite zich zowel aan haar nieuwe naam als aan haar nieuwe baan als haarstyliste aan te passen.Kaal en woedendIn de trailer zie je een boze vrouw achter Lucy aan rennen in de supermarkt, dit blijkt geen nieuwe slechterik, maar boze klant Malora.
Na het kijken van deze tweede nieuwe teaser begrijpen we goed de woede van de vrouw en waarom haarstylist geen goede keuze was van de Anti-Villain league.In de bioscoopNaast Gru en familie krijgen de minions ook een nieuwe naam en worden ze gepromoveerd naar "het nieuwe geheime wapen" de 'Mega-Minions'.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites