logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Het absurde bedrag dat Robert de Niro anno 2024 verdient en vermogen dat hij heeft

De iconische acteur Robert De Niro heeft een vermogen van 500 miljoen dollar door films en investeringen.


  • Jul 01 2024
  • 32
  • 3043 Views
Het absurde bedrag dat Robert de Niro anno 2024 verdient en vermogen dat hij heeft
Robert De Niro acteert al meer dan 50 jaar in films. De bij leven legendarische acteur speelde in klassiekers als The Godfather, Heat en The Untouchables.Meerdere iconische filmrollen kwamen tot stand met de regisseur Martin Scorsese. Beiden werkten meer dan tien keer samen. Hun samenwerking leidde tot succesvolle films als Taxi Driver, Raging Bull en Killers of the Flower Moon. Dikke filmbedragenDe nu 80-jarige acteur verdiende dik aan zijn films, terwijl hij ooit begon voor 50 Amerikaanse dollar. Toen het succes kwam, kon hij meer vragen. Zo kreeg hij 6 miljoen voor Sleepers, 20 miljoen voor Little Fockers en 20 miljoen voor Analyze That. Die bedragen kunnen bestaan uit salaris, bonussen, percentages van de omzet en royalty's. Ook startte hij een succesvolle productiemaatschappij genaamd Tribeca Productions. Daarop volgden het jaarlijkse Tribeca Filmfestival en andere filmgerelateerde projecten. Absurd hoog vermogenRobert De Niro hield niet op met investeren. Zo heeft hij inkomsten uit panden die van hem zijn. Ook is hij mede-eigenaar van de bekende restaurantketen Nobu. Zijn vermogen wordt intussen geschat op het absurd hoge bedrag van 500 miljoen Amerikaanse dollar.
In de YouTube-video van People vertelde Robert meer over zijn leven. Meer over zijn vermogen volgt hier bij Celebrity Networth.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites