logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

De beste film van Eddie Murphy is 'Dolemite is My Name', en de slechtste raad je echt nooit

De legendarische acteur is weer terug met een nieuwe 'Beverly Hills Cop'.


  • Jul 03 2024
  • 35
  • 3622 Views
De beste film van Eddie Murphy is 'Dolemite is My Name', en de slechtste raad je echt nooit
[url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/2507]Eddie Murphy[/ur] is een iconische acteur die je natuurlijk kent van zijn klassiekers Coming to America, de Shrek-reeks, de Beverly Hills Cop-reeks en nog veel meer. Murphy is nu na 30 jaar weer terug als Axel Foley in een nieuwe [film=https://www.filmtotaal.nl/film/24712]Beverly Hills Cop[/i]-film. Het is dus een perfect moment om terug te kijken op zijn carrière.Op basis van de critics scores op Rotten Tomatoes bepalen we wat nou zijn best en slechtst ontvangen films zijn.Dolemite is My NameDolemite is My Name is een biografie van Netflix over het leven van Rudy Ray Moore, een komiek die vooral bekend stond voor zijn stand-up shows, waarin de eerste vormen van rap een grote rol speelden. Moore kreeg hierdoor dan ook de bijnaam 'Godfather of Rap'. Murphy ontving veel lof voor zijn vertolking van de legendarische Moore. Dit was goed terug te zien in de score op Rotten Tomatoes. Met een ijzersterke 97% is het namelijk de best ontvangen film van Murphy's carrière.A Thousand WordsMurphy heeft een redelijk aantal missers gehad in zijn carrière, maar niks werd zo slecht onthaald door critici als A Thousand Words. In deze film speelt Murphy de rol van literair agent Jack McCall, iemand die na een aanvaring met een guru nog maar 1000 woorden mag spreken als hij zijn leven wil behouden.
De film ontving een dramatische score van 0% op Rotten Tomatoes. Dat houdt in dat er niet één positieve recensie is geplaatst op de site.Axel FNa Dolemite is My Name heeft Murphy niet in veel memorabele films gespeeld, maar daar zou nu zomaar verandering in kunnen komen. Beverly Hills Cop: Axel F, de vierde film in Murphy's iconische filmreeks, verschijnt deze week namelijk op Netflix.
Murphy stapt na 30 jaar weer in de schoenen van rechercheur Axel Foley. Hij wordt bijgestaan door franchiseveteranen als Judge Reinhold in de rol van Billy Rosewood en John Ashton als John Taggert.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites