logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

"Hallo, ik ben hier om te helpen. Wees niet bang," aldus de bangmakende trailer van horrorfilm 'Afraid'

Op het eerste gezicht lijkt de digitale assistent in de horrorfilm behulpzaam, maar de behulpzaamheid ontwikkelt zich al snel tot iets sinisters.


  • Jul 04 2024
  • 47
  • 2553 Views
"Hallo, ik ben hier om te helpen. Wees niet bang," aldus de bangmakende trailer van horrorfilm 'Afraid'
De trailer van de nieuwste Blumhouse-horrorfilm is zojuist online gezet en fans noemen het nu al een R-rated versie van Smart House en M3GAN zonder de pop.De film Afraid, geschreven en geregisseerd door Chris Weitz, volgt een familie die wordt geselecteerd om een nieuw smart-apparaat voor thuis te testen: een digitale assistent genaamd AIA. Iets te "smart"AIA leert door middel van aan de muur gemonteerde camera's en sensoren al snel het gedrag van de familie en begint uit zichzelf acties uit te voeren voor de familie. biedt ze aan om bijvoorbeeld aan de jonge zoon van de familie voor te lezen, maar haar behulpzaamheid ontwikkelt zich al snel tot iets sinistersAlles voor de familieEen voorbeeld van iets sinisters is een moment in de trailer waarin de naaktfoto's van de tienerdochter van de familie uitlekken naar de hele school.
AIA vindt het een gepaste oplossing om vervolgens de auto van de jongen die de foto's gedeeld heeft over te nemen en te zorgen dat hij in een dodelijk ongeluk terechtkomt. Een huisvrouw en een robotpopKijkers van de trailer vergelijken de nieuwste film met de Disney Channel-film Smart House uit 1999 waarin PAT (Katey Sagal), een digitale assistent die een heel huishouden bestuurt en verlangt naar een fysiek bestaan.
Ook vergelijken de kijkers Afraid met M3GAN, een horrorfilm van Blumhouse uit 2022 over een robotpop die ook iets te ver gaat voor haar nieuwe "familie".

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites