logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Grote nieuwe Netflix-film staat in één klap bovenaan de Netflix Top 10

De film A Family Affair met Nicole Kidman, Zac Efron en Joey King direct op nummer 1.


  • Jun 30 2024
  • 66
  • 4263 Views
Grote nieuwe Netflix-film staat in één klap bovenaan de Netflix Top 10
De Netflix Original A Family Affair heeft na zijn debuut gelijk een grote slag geslagen. De romantische komedie met grote sterren staat namelijk direct op de eerste plaats in de Netflix Top 10.De film van Richard LaGravenese moest eigenlijk al op 17 november 2023 online gaan, maar dit werd uitgesteld door de staking in Hollywood. Netflix omschrijft zijn Original met woorden als "charmant" en "aangrijpend".Wisselende ontvangstDe romkom met grote namen als Nicole Kidman, Zac Efron en Joey King staat op het moment van schrijven op een matige 46 procent na 50 reviews, en de IMDb-score is met een 5,5 na 2,5 duizend stemmen ook niet bijzonder hoog. "Zelfs Nicole Kidman die Kathy Bates vertolkt - of Zac Efron die Believe van Cher zingt - zijn niet voldoende om wat een gegarandeerde hit had moeten worden te redden en nu vol zit met afgezaagde clichés," schrijft David Opie van Empire Magazine.Nu op NetflixAls je toch zin hebt om A Family Affair te bekijken, dan vind je de film nu hier op Netflix.
De synopsis van Netflix: Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites