logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

'Avengers: Endgame'-regisseursduo wil 'Star Wars'-achtige franchise gaan maken

Joe en Anthony Russo lijken Zack Snyder na te gaan met zijn 'Rebel Moon'.


  • May 01 2024
  • 32
  • 2595 Views
'Avengers: Endgame'-regisseursduo wil 'Star Wars'-achtige franchise gaan maken
Joe en Anthony Russo wisten hoge ogen te gooien met diverse Marvel-blockbusters, maar daar blijft het niet bij. Het regisseursduo wordt in verband gebracht met andere grote franchises zoals Star Wars, maar de broertjes zeggen een andere grote droom te hebben.De Russo's, eveneens bekend van de Netflix-film The Gray Man, lieten zich recentelijk nog uit over het superheldengenre. In hun ogen zijn filmfans dit niet moe, maar maakt het genre, net zoals alle andere genres, een transitie mee.DoelDe broers zijn van mening dat het filmlandmaatschap er vandaag de dag heel anders uitziet dan enkele jaren geleden. Films worden op een andere manier geconsumeerd, iets waar in de ogen van de Russo's studio's zich aan aan zullen moeten passen. De broers hebben een idee hoe ze de filmwereld opnieuw leven kunnen inblazen en dat is zelf een franchise à la Star Wars opbouwen. Tijdens een recent interview laten de twee zich erover uit.IdeeZo begint Joe: "De bedoeling is dat we zelf een soort Star Wars-universum gaan neerzetten. Wij genieten er het meeste van wanneer we originele verhalen en nieuwe ideeën kunnen laten zien. Ik denk, eerlijk gezegd, dat dit is waar het publiek behoefte aan heeft".
"Wij reflecteren op onze post-Marvel fase: wat voor een nieuw verhaal zouden wij kunnen neerzetten? Barbie en Oppenheimer hebben aangetoond dat bioscoopgangers graag iets nieuws willen zien. Wij willen iets anders en unieks gaan creëren".

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites