logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Demi Moore over haar opvallende naaktscènes in uitstekend onthaalde 'The Substance'

De nieuwste film van de actrice werd uitstekend onthaald in Cannes, al heeft iedereen het over de onderstaande scène.


  • May 21 2024
  • 44
  • 3115 Views
Demi Moore over haar opvallende naaktscènes in uitstekend onthaalde 'The Substance'
Demi Moore is inmiddels alweer 61 jaar oud. De actrice, die al decennialang actief is in de filmwereld, heeft dan ook al héél wat keren voor de camera gestaan. Het opnemen van een 'pikante scène' is echter nooit makkelijk, iets waar ze zich nu over uitlaat.Moore, die al eerder 'spannende scènes' opnam voor o.a. Indecent Proposal en Striptease, is aanwezig op het prestigieuze Cannes filmfestival, dat op dit moment plaatsvindt. De actrice is hier om haar nieuwste film, The Substance, in het zonnetje te zetten.VerhaalIn The Substance is Moore te zien als een actrice die moeite heeft met ouder worden. Wanneer ze dan ook de kans krijgt om door een mysterieus middel een jonge versie van zichzelf te worden, twijfelt ze geen seconde. Haar jongere versie wordt gespeeld door Margaret Qualley, o.a. bekend van Once Upon a Time in Hollywood. In de film komen er verschillende naaktscènes voorbij, waaronder een moment waarin Moore en Qualley minutenlang naakt op de vloer liggen.IntensMoore liet zich erover uit: "Toen ik voor de eerste keer het script las had ik al meteen door dat ik me kwetsbaar moest opstellen. Hiervoor was een goede communicatie en vertrouwen natuurlijk essentieel, iets waar we de nodige gesprekken over hebben gevoerd".
"Margaret was een geweldige partner. Ik voelde me met haar altijd op mijn gemak. Ik heb het altijd interessant gevonden om rollen te spelen die mij uit mijn comfortzone halen. Als ik bang word van een rol, dan maakt mij dat juist in het algemeen een betere acteur en zelfs een beter mens".LofMoore eindigt door te zeggen: "Deze film deed dat. De film snijdt veel verschillende thema's aan waar we allemaal op een gegeven moment mee te maken krijgen. Iedereen zoekt naar bevestiging en iedereen wordt ouder. Dat laat 'The Substance' op een unieke manier zien".

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites