logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.


  • May 21 2024
  • 32
  • 2694 Views
3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.Once Upon a Time in Hollywood (2019)Regie: Quentin Tarantino | Cast: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, e.a. | Kijk direct Rick Dalton was ooit de ster van een tv-western, maar weet maar niet door te breken als filmacteur. Gelukkig wordt hij door dik en dun gesteund door zijn beste vriend en trouwe stuntman Cliff Booth, die op zijn beurt worstelt met hardnekkige geruchten. Ondertussen wordt Hollywood opgeschrikt door de vreselijke moordaanslagen van Charles Manson en zijn hippiecult.
Spider-Man (2002)Regie: Sam Raimi | Cast: Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst, e.a. | Kijk direct Peter Parker, een doodgewone tiener uit New York, wordt op een schooluitje gebeten door een radioactieve spin. Al snel komt hij erachter dat hij hierdoor bijzondere krachten heeft ontwikkeld. Parker besluit deze vervolgens in te zetten voor het goede door het kwaad in zijn stad te gaan bestrijden. Zo komt hij oog in oog te staan met de Green Goblin, een schurk met een geavanceerde wapenuitrusting.
Okja (2017)Regie: Joon-ho Bong | Cast: Ahn Seo-Hyung, Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal, e.a. | Kijk direct Lucy Mirando probeert met haar multinational het beste varkensvlees ter wereld te verkopen. Ze schrijft een wedstrijd uit waarbij ze boeren overal ter wereld uitdaagt om supervarkens te fokken door middel van genetische manipulatie. Okja uit Zuid-Korea is het winnende varken. De eigenaren, de tiener Mija en haar opa, willen het beest echter niet afstaan.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites