logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Vergadering Shell begint met protestlied

LONDEN (ANP) - De aandeelhoudersvergadering van Shell is begonnen met een protestlied van een groep van ongeveer tien tot vijftien activisten. "Shell kills", zongen ze op de melodie van Jolene van Dolly Parton. De beveiliging verwijderde hen uit de z

door: nieuws.nl

  • May 21 2024
  • 34
  • 4251 Views
Vergadering Shell begint met protestlied

De aandeelhoudersvergadering van Shell is begonnen met een protestlied van een groep van ongeveer tien tot vijftien activisten. “Shell kills”, zongen ze op de melodie van Jolene van Dolly Parton. De beveiliging verwijderde hen uit de zaal.

De vergadering begon al iets later door de strenge beveiligingsmaatregelen in de Londense vergaderlocatie. Bezoekers werden streng gecontroleerd om te voorkomen dat de bijeenkomst een podium voor grote protesten wordt. De lange rijen zorgden ervoor dat lang niet alle aandeelhouders op tijd in de vergaderzaal waren. Beveiligers waarschuwden bij de securitycheck dat alle vormen van protestmateriaal verboden waren, waaronder flyers die milieuactivisten bij de ingang uitdeelden.

De jaarvergadering van vorig jaar begon chaotisch door protesten van milieuactivisten, die een uur lang zingend en scanderend tegen Shells klimaatbeleid ageerden totdat ze uit de zaal werden verwijderd door beveiligers.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites