logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Parow Fest komt met vierde editie in TivoliVredenburg en De Oosterpoort

Parow Fest begint al een aardige traditie te worden, in het voorjaar zal de vierde editie van het festival plaatsvinden. Het festival, dat opgezet is door de Zuid-Afrikaanse rapper Jack Parow, zal op 21 maart in het Utrechtse TivoliVredenburg plaatsv


  • Oct 21 2024
  • 41
  • 3060 Views
Parow Fest komt met vierde editie in TivoliVredenburg en De Oosterpoort
Parow Fest begint al een aardige traditie te worden, in het voorjaar zal de vierde editie van het festival plaatsvinden. Het festival, dat opgezet is door de Zuid-Afrikaanse rapper Jack Parow, zal op 21 maart in het Utrechtse TivoliVredenburg plaatsvinden en een dag later in De Oosterpoort te Groningen.

Op het programma staan naast Jack zelf ook Bob uit Zuid, Elmer, Chibi Ichigo en Early B.

Tickets gaan vanaf aanstaande vrijdag (25 oktober) om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je ongeveer 28 euro. Kaartjes kan je via onderstaande links kopen, zodra de VVK gestart is.

Parow Fest Utrecht 2025
Parow Fest Groningen 2025

We kunnen je natuurlijk ook weer een ticketreminder sturen als de voorverkoop begint. Stel hier een reminder in voor Parow Fest in TivoliVredenburg en/of Oosterpoort.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image