logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Eerste namen Jera On Air 2025 bekend, o.a. Currents en Motionless In White

IJsselstein staat van 26 t/m 28 juni 2025 weer in het teken van Jera On Air, en de eerste tien bands van de line-up zijn zojuist bekend gemaakt! Voor de metalcore-liefhebbers hebben ze één van de koplopers in het genre, Currents, weten te boeken, en


  • Oct 16 2024
  • 36
  • 4310 Views
Eerste namen Jera On Air 2025 bekend, o.a. Currents en Motionless In White
IJsselstein staat van 26 t/m 28 juni 2025 weer in het teken van Jera On Air, en de eerste tien bands van de line-up zijn zojuist bekend gemaakt!

Voor de metalcore-liefhebbers hebben ze één van de koplopers in het genre, Currents, weten te boeken, en daarnaast ook Motionless In White, Nothing More en Fit For An Autopsy. De hardcore-fans worden verblijdt met optredens van H2O, Stick To Yours Guns en Stray From The Path. En voor alle punkers hebben ze voor nu niemand minder dan Yellowcard, Thrice en Hot Water Music uitgenodigd.

Jera On Air is het grootste festival voor de Punk, Hardcore en Metalcore liefhebbers in Nederland en biedt een vol weekend met de beste bands uit de scene. Met drie livemuziek podia, de befaamde Punkrockbar, DJ stage, speciaal biergarten, foodcourt, signeersessies, een camping en nog veel meer activiteiten biedt Jera On Air je een volwaardige festivalbeleving.

De kaartverkoop gaat woensdag 23 oktober van start, hoe laat is nog niet bekendgemaakt.
Tickets voor Jera On Air 2025 zijn hier te verkrijgen!

Begin november worden er meer namen bekend gemaakt.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image