logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Eerste namen Footprints Festival bekend met o.a. Cari Cari en Parker Fans

Op zaterdag 15 februari vindt er weer een nieuwe editie plaats van het Footprints Festival in TivoliVredenburg, Utrecht. Vandaag zijn de eerste namen bekend gemaakt: Vanuit Oostenrijk komt de indierockband Cari Cari, brengt de Canadese band Bon Enfa


  • Oct 01 2024
  • 31
  • 3317 Views
Eerste namen Footprints Festival bekend met o.a. Cari Cari en Parker Fans
Op zaterdag 15 februari vindt er weer een nieuwe editie plaats van het Footprints Festival in TivoliVredenburg, Utrecht. Vandaag zijn de eerste namen bekend gemaakt:

Vanuit Oostenrijk komt de indierockband Cari Cari, brengt de Canadese band Bon Enfant hun psychpop met een vleugje progrock met zich mee en mixt ADÉDÈJÌ West-Afrikaanse invloeden met moderne funk en soul. Verder maken Arp Frique & the Perpetual Singers en Āo ook hun opwachting.

Talent van eigen bodem mag uiteraard niet missen; zo staan opkomende talenten Luna Maki, Goblyns en Housepainters op het programma. Daarnaast zullen ook Parker Fans en neo-soulartiest Julie Pavon een set verzorgen.

De kaartverkoop voor het festival gaat vrijdag 4 oktober om 10:00 van start, tickets kosten €34,75:
Koop hier tickets voor Footprints Festival 2025!

Footprints Festival brengt je van de gebaande muzikale paden naar nieuwe avontuurlijke afslagen. Het enige wat je hoeft te doen is de beat te volgen. Verwacht psychedelische cosmofunk, afro-electronica, cumbia, kuduro en gimbri, gemaakt door artiesten uit o.a. Zuid-Afrika, Ghana, Marokko, Angola en het Utrecht. Footprints Festival neemt je mee in onze verschillende zalen: alle ruimte om te ontdekken, te dansen of juist ergens bij stil te staan.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image