logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Hardcore band Madball dit jaar headliner op Rise or Die festival

Rise or Die staat bekend om zijn intense energie en indrukwekkende line-up van hardcore en punk bands en zal dit jaar plaats vinden op 5 oktober in de Nieuwe Nor in Heerlen.


  • Jul 04 2024
  • 34
  • 2982 Views
Hardcore band Madball dit jaar headliner op Rise or Die festival
Rise or Die staat bekend om zijn intense energie en indrukwekkende line-up van hardcore en punk bands en zal dit jaar plaats vinden op 5 oktober in de Nieuwe Nor in Heerlen. Het festival georganiseerd door de Heerlense hardcore-band Born From Pain laat weten Madball gestrikt te hebben voor een optreden op Rise or Die.

Madball, afkomstig uit New York City, is sinds hun oprichting in 1988 een van de meest invloedrijke en gerespecteerde namen in de hardcore scene. Met hun krachtige live optredens en onmiskenbare sound hebben ze een trouwe fanbase opgebouwd over de hele wereld.

Naast Madball zal Rise or Die Festival een breed scala aan andere nationale en internationale hardcore en punk acts presenteren. Het volledige programma is inmiddels bekend, met onder andere Nasty, Mindwar en Tempers Fray.

Wil jij hier bij zijn?

Bestel via deze link jouw ticket voor Rise or Die Festival 2024 in de Nieuwe Nor in Heerlen




Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites