logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Vervangers voor Mdou Moctar en Sekou op Down the Rabbit Hole

Het Down the Rabbit Hole festival, dat komend weekend in Beuningen plaatsvindt dat er een tweetal wijzigingen in het programma zijn. Vanwege visum-problemen kan Mdou Moctar niet naar Nederland afreizen.


  • Jul 01 2024
  • 47
  • 3114 Views
Vervangers voor Mdou Moctar en Sekou op Down the Rabbit Hole
Het Down the Rabbit Hole festival, dat komend weekend in Beuningen plaatsvindt laat weten dat er een tweetal wijzigingen in het programma zijn.

Vanwege visum-problemen kan Mdou Moctar niet naar Nederland afreizen. De Tuareg-muziekanten uit Niger worden vervangen door The Southern River band. Het is te hopen dat het concert van Mdou Moctar in Paradiso wel gewoon door kan gaan. The Southern River band stond al eerder op de line-up van Down the Rabbit Hole, maar moesten afzeggen. Nu, op een andere festivaldag, kunnen ze wel gewoon komen spelen.

De Engelse singer/songwriter Sekou is ook verhinderd. Zijn plek op het affiche wordt ingenomen door POM.

Als je komend weekend naar Down the Rabbit Hole afreist is het even goed opletten. Vanwege de exreme regenval van afgelopen weken is er minder parkeergelegenheid. Er rijden om deze reden extra pendelbussen, maar hiervoor moet van te voren wel een timeslot gereserveerd worden. Check hier alle informatie op de site van Down the Rabbit Hole.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites