logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Economie

Update naar iOS 18 zorgt voor batterijproblemen bij gebruikers met een iPhone 16

Er zijn nieuwe problemen opgedoken met het besturingssysteem iOS 18. Verschillende gebruikers met een iPhone 16 en iPhone 16 Pro ondervinden namelijk problemen met hun batterij na de nieuwste update van hun toestel. Key Takeaways Apple lanceerde op 1


  • Oct 22 2024
  • 20
  • 0 Views
Update naar iOS 18 zorgt voor batterijproblemen bij gebruikers met een iPhone 16

Er zijn nieuwe problemen opgedoken met het besturingssysteem iOS 18. Verschillende gebruikers met een iPhone 16 en iPhone 16 Pro ondervinden namelijk problemen met hun batterij na de nieuwste update van hun toestel.

Key Takeaways

  • Heel wat gebruikers met een iPhone 16 of 16 Pro hebben problemen met hun batterij nadat ze hun smartphone hebben geüpdatet naar iOS 18.
  • Na die update zou de batterij bijna dubbel zo snel leeglopen als gewoonlijk.
  • Een nieuwe update naar iOS 18.1 verhelpt het probleem bij de meeste, maar niet alle, gebruikers.

Apple lanceerde op 10 september de nieuwe iPhone 16-serie. Ongeveer één week later volgde iOS 18, een grote update van hun mobiele besturingssysteem. De combinatie van beide zou nu bij heel wat gebruikers voor problemen zorgen.

Batterij

Terwijl de iPhone 16 eigenlijk voor een betere batterijduur moet zorgen, blijkt dat in de praktijk juist omgekeerd te zijn. Op Reddit, via MacRumors, klagen heel wat gebruikers over problemen. “Vanmorgen haalde ik om 9 uur mijn telefoon uit het stopcontact en hij bleef maar 20 minuten op 95 procent staan. Daarna begon het snel te dalen. Elke vijf minuten verloor ik een percent”, valt daar onder andere te lezen.

Een andere gebruiker vergelijk het batterijgebruik van de iPhone 14 Pro en iPhone 16 Pro. Toen die eerste, met een gelijk gebruik, nog 85 procent had, was de 16 Pro al gezakt naar 58 procent.

Nieuwe update

Apple heeft nog niet officiëel gereageerd op de problemen. Wel melden de meeste gebruikers dat hun batterij opnieuw normaal werkt nadat ze hun toestellen hebben geüpdatet naar iOS 18.0.1 of iOS 18.1 beta. Anderen blijven wel problemen ondervinden.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image