logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Economie

Robinhood revolutioneert handel met uitbreiding Bitcoin & Ethereum Futures

Ke takeaways Robinhood is van plan om binnen enkele maanden Bitcoin- en Ethereum-futurescontracten te introduceren op de handelsapp. Ze zullen ook micro-versies van deze contracten aanbieden, ontworpen om de handel in futures toegankelijker te maken


  • Oct 18 2024
  • 0
  • 0 Views
Robinhood revolutioneert handel met uitbreiding Bitcoin & Ethereum Futures

Ke takeaways

  • Robinhood is van plan om in de komende maanden Bitcoin en Ethereum futures contracten te introduceren.
  • Microversies van deze contracten zullen beschikbaar zijn voor kleinere beleggers, waardoor de handel in futures toegankelijker wordt.
  • Robinhood Legend, een nieuw desktopplatform, biedt geavanceerde tools en realtime gegevens, waaronder directe handel in futures en indexopties.

Robinhood is van plan om binnen enkele maanden Bitcoin- en Ethereum-futurescontracten te introduceren op de handelsapp. Ze zullen ook micro-versies van deze contracten aanbieden, ontworpen om de handel in futures toegankelijker te maken voor kleinere beleggers. Deze uitbreiding naar de termijnmarkt is onderdeel van Robinhood’s strategie om ervaren handelaren aan te trekken.

Deze aankondiging kwam tijdens Robinhood’s eerste klantenconferentie, HOOD Summit, waar ze hun nieuwe desktop platform genaamd Robinhood Legend onthulden. Het platform is speciaal afgestemd op actieve handelaren en biedt geavanceerde tools en realtime gegevens, waaronder de mogelijkheid om futures en indexopties direct in de app zelf te verhandelen.

Futures uitbreiding en concurrentievoordeel

De stap van Robinhood naar derivaten vormt een directe uitdaging voor gevestigde spelers zoals Charles Schwab en E*TRADE van Morgan Stanley, die al cryptofutures aanbieden. Dit komt op een moment dat de markt voor cryptocurrency’s een aanzienlijke groei doormaakt, met een Bitcoin-prijs die zijn all-time high nadert.

Geavanceerde handelsfuncties en lage tarieven

Robinhood benadrukt zijn concurrentievoordeel door middel van lage kosten – Als gebruikers van Gold betalen ze 0,50 dollar per contract, terwijl niet-Gold gebruikers 0,75 dollar zullen betalen. Dit zal naar verwachting cryptocurrency traders aantrekken die op zoek zijn naar meer geavanceerde blootstelling aan activa zoals Bitcoin.

Robinhood Legende en toekomstige ontwikkelingen

Robinhood Legend biedt geavanceerde grafiektools, aanpasbare lay-outs en realtime gegevens, waarmee de frustraties van actieve handelaren met bestaande platforms worden aangepakt. Robinhood’s chief brokerage officer, Steve Quirk, verklaarde dat het platform tot doel heeft opnieuw te definiëren hoe een modern handelsplatform eruit zou moeten zien, het stroomlijnen van de gebruikerservaring voor actieve handelaren. Het platform zal zich in de loop van 2024 blijven ontwikkelen, met verdere ondersteuning voor de handel in futures en indexopties.

Wil je toegang tot alle artikelen, geniet tijdelijk van onze promo en abonneer je hier!

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image