logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Economie

Chinese vape-bedrijven pionieren met nicotine-alternatieven: onderzoeksinspanningen nader bekeken

Key takeaways De onderzoeksinspanningen Drie vooraanstaande Chinese vape-bedrijven zijn actief op zoek naar nicotine-alternatieven. Deze vervangers, bekend als nicotineanalogen, zijn chemicaliƫn met een vergelijkbare structuur als nicotine en hebben


  • Sep 28 2024
  • 0
  • 0 Views
Chinese vape-bedrijven pionieren met nicotine-alternatieven: onderzoeksinspanningen nader bekeken

Key takeaways

  • Chinese vape-bedrijven Hangsen, Zinwi Biotech en Smoore International doen onderzoek naar nicotine-alternatieven.
  • Deze bedrijven erkennen de noodzaak van grondige veiligheidsbeoordelingen voordat ze deze vervangers op de markt brengen.
  • Het onderzoeksproces zal naar verwachting enkele jaren in beslag nemen om de langetermijngevolgen voor de gezondheid van deze analogen vast te stellen.

De onderzoeksinspanningen

Drie vooraanstaande Chinese vape-bedrijven zijn actief op zoek naar nicotine-alternatieven. Deze vervangers, bekend als nicotineanalogen, zijn chemicaliën met een vergelijkbare structuur als nicotine en hebben als doel de effecten ervan na te bootsen.

Hangsen International Group, Zinwi Biotech en Smoore International, een toonaangevende fabrikant van vaping-apparaten, zijn allemaal betrokken bij dit onderzoek. Ze erkennen de noodzaak van uitgebreid onderzoek om de veiligheid en lange termijn gezondheidsimplicaties van deze analogen vast te stellen.

Perspectieven van het bedrijf

Eve Wang, uitvoerend directeur van Smoore International, benadrukte de voorzichtige aanpak van hun bedrijf. Ze verklaarde dat een toegewijd team nicotineanalogen bestudeert om hun mechanismen en mogelijke effecten te begrijpen. Wang benadrukte het belang van rigoureus onderzoek en vergeleek het met de ontwikkeling van geneesmiddelen voordat er sprake kan zijn van commercialisering. Ze verwacht dat dit proces enkele jaren in beslag zal nemen.

Yu Kang, hoofd van het onderzoeksinstituut van Hangsen International, en Haley Xu, hoofd wereldwijde communicatie bij Zinwi Biotech, bevestigden beiden dat hun bedrijven onderzoek doen naar nicotine-analogen. Kang benadrukte de noodzaak van uiterste voorzichtigheid en grondige beoordeling voordat deze chemicaliën in producten worden verwerkt. Hij zei dat Hangsen International ongeveer tien nicotineanalogen onderzoekt, waaronder 6-methylnicotine. Zinwi Biotech doet ook onderzoek naar meer dan tien analogen, volgens Xu, die verzekerde dat de veiligheid voorop zal staan voordat er producten op de markt komen die deze vervangers bevatten.

Wil je toegang tot alle artikelen, geniet tijdelijk van onze promo en abonneer je hier!

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image