Goeree-Overflakkee - "Rotary GO Rally viert feest. Het eerste lustrum is dit jaar een feit!" Het evenement GO-Rally wordt georganiseerd door Rotary Goeree-Overflakkee. Ieder jaar doen er ongeveer 80 equipes mee, die rijden in een (liefst bijzondere) auto, een bijzondere route over het tulpenrijke eiland Goeree-Overflakkee. "Ons eerste lustrum wordt gevierd op zaterdag 20 april 2024 en de opbrengst van de rally gaat naar het goede doel, waarbij we ieder jaar een ander doel kiezen..." Lees meer >>

Rotary GO Rally viert feest: 1e lustrum een feit!

De organisatie van de Rotary GO Rally is in volle gang en het belooft een hele speciale lustrumeditie te worden met als thema 'Cento Miglia'.

"Wie kan de Italiaanse cultuur het beste presenteren en gaat er vandoor met de felbegeerde 'Van Mossel Cup'? Tijdens de rit zullen jullie meerdere keren de Italiaanse tradities mogen proeven en ervaren."

Goede doelen

Ook zijn de goede doelen bekend. Dit jaar heeft Rotary Goeree-Overflakkee gekozen voor muziekvereniging Sempre Crescendo (muziekinstrumenten voor de jeugdleden) en Hospice Calando (bankje voor in het nieuwe park).

Aanmelden

Er zijn nog maar een paar plekken vrij, dus als je nog mee wilt doen, schrijf je snel in!

Vol is Vol.

En voor degenen die al zijn ingeschreven, geef ons (zover nog niet gedaan) zo snel mogelijk de onderstaande gegevens met mobiele nummer(s) en email door via de mail: rotarygorally@gmail.com

Naam /Adres /Woonplaats /Auto /Kenteken /Mobiele nummer(s) /Email.

"Arrivederci!" De Rotary GO Rallycommissie hoopt jullie te zien op zaterdag 20 april aanstaande!