Oude Tonge – Vol enthousiasme kondigt Handboog Club Flakkee (HBCF) haar jaarlijkse Open Dag aan, Boogschietliefhebbers en nieuwsgierige bezoekers krijgen de kans om kennis te maken met de wereld van het 3d handboogschieten. De open dag zal plaatsvinden op zaterdag 8 juni van 10:00 tot 15:00 uur op de IJsbaan in Oude Tonge. Lees meer >>

Vervolg

De open dag van HBCF is dé gelegenheid voor zowel ervaren boogschutters als beginners om te genieten van een dag vol boogschietplezier. Onze leden zullen aanwezig zijn om beginende schutters te begeleiden.

Het is gratis toegankelijk voor iedereen van 12+ (tot 16 jaar onder begeleiding van een volwassene). Boogschietmateriaal zal beschikbaar worden gesteld, maar bezoekers die hun eigen boog hebben, worden aangemoedigd deze mee te nemen. Er is gelegenheid om vragen te stellen en lidmaatschapsopties te bespreken.

Kom op zaterdag 8 juni tussen 10:00 en 15:00 uur naar de IJsclub in Oude Tonge en ontdek de opwindende wereld van handboogschieten tijdens de Open Dag van HBCF. Mis deze kans niet om een prachtige dag vol avontuur en boogschietplezier te ervaren!

Voor meer informatie over Handboog Club Flakkee kunt u kijken op www.hbcf.nl