logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

AEX buigt verlies om in winst

AMSTERDAM (ANP) - De verliezen op het Damrak namen dinsdag geleidelijk aan af, geholpen door een meevallend inflatiecijfer in de eurozone. De AEX, de index van de 25 meest verhandelde aandelen op het Damrak, eindigde 0,2 procent hoger op 924,61 punte

door: nieuws.nl

  • Jul 02 2024
  • 30
  • 3126 Views
AEX buigt verlies om in winst

De verliezen op het Damrak namen dinsdag geleidelijk aan af, geholpen door een meevallend inflatiecijfer in de eurozone. De AEX, de index van de 25 meest verhandelde aandelen op het Damrak, eindigde 0,2 procent hoger op 924,61 punten. Tijdens de ochtendhandel stond de hoofdindex nog op dik verlies.

De MidKap won eveneens 0,2 procent, op 864,49 punten. Op de beurzen in Londen en Frankfurt waren minnen tot 0,8 procent te zien. De CAC40 in Parijs daalde 0,4 procent. Maandag won de hoofdindex nog 1,1 procent, na het nieuws dat het radicaal-rechtse Rassemblement National (RN) van Marine Le Pen geen beslissende overwinning heeft geboekt in de eerste ronde van de Franse parlementsverkiezingen.

Volgens een voorlopige raming van het Europese statistiekbureau Eurostat zakte de inflatie in de eurozone vorige maand naar 2,5 procent op jaarbasis, van 2,6 procent in mei. Het cijfer komt overeen met de verwachting van economen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites