logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Tesla mag volledig zelfrijdende auto’s gaan testen in China

SHANGHAI (ANP/BLOOMBERG) - Tesla heeft toestemming gekregen om zelfrijdende auto's te testen in de Chinese miljoenenstad Shanghai. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van een bron die anoniem wil blijven. Het bericht Tesla mag volledig zelfrijden

door: nieuws.nl

  • Jun 17 2024
  • 30
  • 2847 Views
Tesla mag volledig zelfrijdende auto’s gaan testen in China

Tesla heeft toestemming gekregen om zelfrijdende auto’s te testen in de Chinese miljoenenstad Shanghai. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van een bron die anoniem wil blijven.

De goedkeuring komt zes weken na een onverwacht spoedbezoek van Tesla-baas Elon Musk aan Beijing. Volgens dezelfde anonieme bron bestaat de kans dat de zelfrijdende auto’s later ook getest mogen worden in de Chinese stad Hangzhou. Tesla-medewerkers zouden de eerste testen gaan uitvoeren.

Musk is al langer met Chinese politici in gesprek om Tesla’s positie in China te verstevigen. Zo zei de Chinese premier Li Qiang eerder al dat de samenwerking met Tesla een “succesmodel” voor de Verenigde Staten en China is.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites