logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

'Furiosa' wordt de meest uitgebreide 'Mad Max'-film tot nu toe

George Millers Furiosa: A Mad Max Saga wordt de langste film in de franchise tot nu toe, met een speelduur van ruim 2 uur.


  • Apr 26 2024
  • 51
  • 2530 Views
'Furiosa' wordt de meest uitgebreide 'Mad Max'-film tot nu toe
Een nieuw insiders rapport heeft onthuld dat George Millers Furiosa: A Mad Max Saga de langste film in de franchise tot nu toe zal worden. De film passeert ruim de twee uur speeltijd van de vorige Mad Max-film. Uit een rapport van Insider Cryptic4kQual blijkt dat de nieuwe Mad Max-film een definitieve speelduur krijgt van 148 minuten (2 uur en 28 minuten). Dit is een stuk langer dan de Mad Max: Fury Road uit 2015, die 'maar' 120 minuten duurde. R-ratingOok is bekend geworden dat George Miller zich niet heeft ingehouden met de actie. De film krijgt namelijk officieel een R-rating, op basis van "reeksen van heftig geweld en gruwelijke beelden.De Mad Max-saga begon met de film Mad Max in 1979, waarna Mad Max 2 volgde in 1981. Beide George Miller-films hadden een speelduur die onder de twee uur bleef.Première aanstaandeDe première van Furiosa zal plaatsvinden in Australië begin mei, waarna de wereldpremière in Cannes halverwege dezelfde maand zal zijn. De grote wereldpremière zal dan op 24 mei gebeuren.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites