logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Robin Williams deed zijn uiterste best om kindsterretje op de set van 'Mrs. Doubtfire' te helpen

De actrice werd uit haar school gegooid, iets waar Williams een stokje voor probeerde te steken.


  • May 06 2024
  • 53
  • 4915 Views
Robin Williams deed zijn uiterste best om kindsterretje op de set van 'Mrs. Doubtfire' te helpen
Robin Williams heeft de nodige pareltjes gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan Good Morning, Vietnam en Good Will Hunting. De geliefde acteur was ook te zien in de komedie Mrs. Doubtfire, waarin hij het opnam voor een van de kindsterretjes.In deze komedie uit 1993 kruipt Williams in de huid van de net gescheiden Daniel Hillard. Hij is verbitterd dat zijn ex-vrouw hem zo goed als niet toestaat om zijn kinderen te zien. Wanneer zijn ex-vrouw een advertentie plaatst voor een kinderoppas, doet Hillard zich voor als een oudere dame, zodat hij weer dicht bij zijn kinderen kan zijn.ZorgNiet alleen als Hillard gaf Williams om de kinderen, ook in het echte leven deed de acteur zijn best om de kindsterretjes bij te kunnen staan. Wat blijkt, een van de jongste actrices op de set, Lisa Jakub, in de komedie te zien als Lydia Hillard, kwam namelijk in de problemen. De opnames van Mrs. Doubtfire duurden in de ogen van haar school in Canada te lang. Ondanks het feit dat Jakub gedurende de film wel gewoon haar huiswerk bleef doen en de lessen probeerde in te halen, was dit niet genoeg.BriefZo zegt Jakub: "We waren al een paar maanden bezig met de opnames toen ik een brief van mijn school ontving waarin stond dat ik niet naar school hoefde terug te keren. Ik was er kapot van. Ik had als kindsterretje een bizar leven en mijn school was het enige normale waar ik op kon rekenen".
"Robin kwam erachter dat ik niet lekker in mijn vel zat en vroeg wat er aan de hand was. Hij stuurde vervolgens een brief naar het schoolhoofd en legde uit dat mijn carrière en mijn opleiding heel belangrijk waren. Hij vroeg dan ook of ze me konden laten terugkomen".TevergeefsHoewel dit natuurlijk een puike actie van Williams was, werkte het niet. Jakub beëindigt door te zeggen: "Het schoolhoofd ontving de brief, heeft die ingelijst en aan zijn muur hangen maar ik mocht nog steeds niet terugkomen..."
Williams deed iets soortgelijks voor Matthew Lawrence, in de film te zien als de zoon Chris Hillard. De met een Oscar bekroonde acteur schreef hem namelijk een aanbevelingsbrief om de University of Southern California in te komen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites