logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Horror maestro Mike Flanagan moet de nieuwe 'Exorcist'-reeks redden na geflopte 'Believer'

Zit er na 'The Exorcist: Believer' nog wel leven in de franchise?


  • May 06 2024
  • 52
  • 4398 Views
Horror maestro Mike Flanagan moet de nieuwe 'Exorcist'-reeks redden na geflopte 'Believer'
Na het succes van de onlangs afgeronde Halloween-trilogie, wilden Universal Pictures en Blumhouse op dezelfde manier de Exorcist-franchise terugbrengen. De eerste film in de nieuwe trilogie, The Exorcist: Believer, leverde echter niet het gewenste resultaat.Regisseur David Gordon Green zou in eerste instantie de volledige trilogie van nieuwe Exorcist-films regisseren. Eerder dit jaar werd bekend dat dit niet meer het geval was en werd ook het vervolg op The Exorcist: Believer van de kalender werd gehaald.Mike FlanaganDeadline meldt dat niemand minder dan Mike Flanagan in gesprek is om de regie van de volgende Exorcist-film op zich te nemen. Flanagan is een zeer prominente naam binnen het horrorgenre. Zo is hij o.a. verantwoordelijk voor de series The Fall of the House of Usher, The Haunting of Hill House en Midnight Mass. Hij regisseerde eerder films als Doctor Sleep, Gerald's Game en Oculus. Zijn eerstvolgende film is de Stephen King-film The Life of Chuck met Tom Hiddleston.DeceiverThe Exorcist: Deceiver had oorspronkelijk de verschijningsdatum van 18 april 2025, maar werd uitgesteld. The Exorcist: Believer was een redelijk succes aan de box office. Het had namelijk een wereldwijde omzet van 136 miljoen dollar. De film werd over het algemeen alleen erg slecht ontvangen door fans en critici.
Het is natuurlijk altijd belangrijk om je eigen mening te vormen over een film. Je bekijkt The Exorcist: Believer nu op SkyShowtime.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites