logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Kristen Stewart wil nóóit spelen in een Marvel-film

Toch maakt de actrice wél een uitzondering op deze bijzondere voorwaarde.


  • Mar 28 2024
  • 37
  • 2806 Views
Kristen Stewart wil nóóit spelen in een Marvel-film
Kristen Stewart gaat op dit moment behoorlijk lekker in Hollywood, maar de actrice wil ondanks haar succes nóóit meewerken aan een Marvel-film. Alhoewel, met één voorwaarde zou ze heel misschien een uitzondering kunnen maken. Op dit moment is Kristen Stewart te zien in Love Lies Bleeding, maar haar carrière begon ooit als Bella Swan in Twilight. 'Nachtmerrie'Inmiddels is Stewart heel wat jaren én ervaringen verder. Ze is een grote naam in Hollywood, maar zou nooit willen werken met Marvel Studios. Erger nog: "Het klinkt eigenlijk als een nachtmerrie." Dat vertelt Stewart in gesprek met de Not Skinny But Not Fat-podcast. Greta GerwigToch zou ze wel een uitzondering willen maken. "Misschien verandert de wereld", vervolgt de actrice. "Als Greta Gerwig mij zou vragen een Marvel-film te maken, dan zou ik dat doen."
In Love Lies Bleeding speelt Stewart de teruggetrokken sportschoolmanager Lou, die als een blok valt voor de ambitieuze bodybuilder Jackie.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites