logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Brad Pitt heeft nog steeds spijt van deze rol: "Een regelrechte ramp"

De acteur wilde het project verlaten, maar dan zou een rechtszaak tegen hem aangespannen worden.


  • Apr 27 2024
  • 32
  • 3617 Views
Brad Pitt heeft nog steeds spijt van deze rol: "Een regelrechte ramp"
Het is niet ongewoon dat een acteur, na deelname aan een film, hier achteraf spijt van krijgt om een of andere reden. Dit is ook het geval voor Brad Pitt. Hij heeft namelijk geen erg goede herinneringen overgehouden aan zijn rol in The Devil's Own uit 1997.Gisteren kwam er ook al een artikel langs over de acteur op FilmTotaal. Hij was namelijk te zien in Terrence Malicks The Three of Life. Deze film werd goed onthaald, maar toch verlieten de nodige bioscoopgangers de film voordat deze tot een eind was gekomen.SpijtHoewel Pitt het maken van deze film wel genoten heeft, kan hetzelfde niet worden gezegd over zijn ervaringen met The Devil's Own. Hierin is de geliefde acteur te zien als een Ierse republikeinse militant, genaamd Rory Devaney. Hij reist naar New York om daar wapens te kunnen kopen voor zijn strijd tegen het Britse regime. Hier komt hij in contact met een politieman, gespeeld door niemand minder dan Harrison Ford. De politieman probeert Roy te helpen, maar wanneer hij de ware identiteit en ideeën van Roy ontdekt, verandert alles.KritiekOndanks het feit dat deze twee grote sterren in de film te zien zijn, sloeg deze allesbehalve aan. Op IMDb scoort deze maar een teleurstellende 6,2 en op Rotten Tomatoes zelfs slechts een 37%. Filmcritici maakten de film dan ook met de grond gelijk, maar ook Pitt zelf is er absoluut geen fan van.
De reden hiervoor? Pitt kreeg een volledig ander script te lezen toen hij voor het project tekende, dat veel duisterder was maar in de ogen van de acteur ook veel beter. Toen hij erachter kwam dat zowat het hele verhaal werd aangepast, wilde hij het project verlaten.RechtszaakDe acteur kwam hier echter niet meer onderuit. Pitt maakte de film af, maar spreekt zich onomwonden uit als hij het over de film heeft: "Deze film is een regelrechte ramp. Het is een van de slechtste in elkaar gestoken films die ik ooit heb gezien. Ik kon het niet geloven".
"Het script waarvoor ik tekende was niet meer. Ik begrijp dat de visie van een film kan veranderen, maar ik was allesbehalve een fan van het nieuwe verhaal. Toen ik liet weten te willen vertrekken zei de grote studiobaas dat ik dan op z'n minst 63 miljoen dollar moest betalen als boete..." Noodgedwongen ging hij dus door, maar veel plezier beleefde Pitt hier dus niet aan.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites