logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

'The Fall Guy'-actrice Emily Blunt over algoritmen als voorspellers van succes: "Ik haat dat verdomde woord"

"Hoe kan het geassocieerd worden met kunst en inhoud?," vraagt de actrice zich af.


  • Apr 27 2024
  • 38
  • 3454 Views
'The Fall Guy'-actrice Emily Blunt over algoritmen als voorspellers van succes: "Ik haat dat verdomde woord"
Tijdens een gesprek met Vanity Fair over haar nieuwste film The Fall Guy, besloot Emily Blunt haar kritiek uit te spreken over algoritmen en de invloed ervan op creativiteit.Algoritmen worden vaak ingezet door studio's als voorspellers van het financieel succes van een film.Dat verdomde woordBlunt is echter gefrustreerd door de nieuwe voorspeller: "Sommige nieuwe dingen frustreren mij: algoritmen bijvoorbeeld. Ik haat dat verdomde woord!""Hoe kan het geassocieerd worden met kunst en inhoud? Hoe kunnen we het laten bepalen wat succesvol zal zijn en wat niet?," vraagt de actrice zich af.SuccesverhaalZe versterkte haar punt door Oppenheimer als voorbeeld te gebruiken. Veel algoritmische voorspellers zouden Oppenheimer waarschijnlijk niet als een van de belangrijkste succesverhalen beschouwen.
De historische film bewees het tegendeel."Ik zat in een drie-uur durende film over een natuurkundige. De algoritmes hadden waarschijnlijk nooit voorspeld wat de impact van die film zou worden," aldus Blunt.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites