logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Studiobazen Marvel reflecteren op tegenvallende jaren: "Vanaf nu minder films en series"

Louis D'Esposito en Kevin Feige hopen met deze aanpak het publiek weer te kunnen verrassen zoals vroeger.


  • May 08 2024
  • 35
  • 4925 Views
Studiobazen Marvel reflecteren op tegenvallende jaren: "Vanaf nu minder films en series"
De afgelopen jaren werden de films en series van Marvel Studios minder sterk ontvangen dan voorheen. In een nieuw interview met Empire Magazine ter promotie van Deadpool & Wolverine reflecteert de top van de superheldenstudio hierop. "We gaan het nu anders doen en terug naar de basis"."De tijden zijn zwaarder dan voorheen", zegt Louis D'Esposito van Marvel Studios. "Het is goed voor ons geweest dat we deze klap nu hebben gekregen. En geloof me: we komen sterk terug". Met die laatste opmerking doelt hij op Deadpool & Wolverine, de enige film die de studio dit jaar uitbrengt.ContentexplosieVolgens de studiobaas heeft Marvel de afgelopen jaren simpelweg te veel hooi op zijn vork genomen. "We deden veel te veel en smeerden onszelf te dun uit. Daar stoppen we nu mee. We hebben ons lesje geleerd". Concreet betekent dit dat Marvel minder films en series per jaar uit zal brengen. "We mikken nu op twee, misschien drie films per jaar en een of twee series", zegt D'Esposito daarover. "Voorheen was het doel vier films en series per jaar".Verwachtingen overtreffenMarvel-gezicht Kevin Feige is blij dat de studio nu een stap terugzet. De situatie doet hem denken aan de beginjaren van het filmuniversum. "Het feit dat we maar één film uitbrengen dit jaar helpt ons om weer de underdog te zijn en dat vind ik een fijne positie".
"Ik vind het geweldig om het publiek te kunnen verrassen en de verwachtingen te kunnen overtreffen", concludeert hij. En gezien de populariteit van Deadpool en Wolverine, de goede reacties op de trailers en alle veelbelovende geruchten, gaat dat vast lukken.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites