logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Hét Marvel-regisseursduo gelooft niet in superheldengenre vermoeidheid: "Het is een transitie"

Anthony en Joe Russo denken dat elke studio zich nu zal moeten aanpassen.


  • Apr 27 2024
  • 35
  • 3790 Views
Hét Marvel-regisseursduo gelooft niet in superheldengenre vermoeidheid: "Het is een transitie"
Vroeger was zowat elke superheldenfilm een hit, maar dit lijkt niet langer het geval te zijn. Er wordt dan ook gesproken van een 'superhero fatigue', maar hier is het bekende regisseurduo, Joe en Anthony Russo, het niet mee eens.Samen maakten de broertjes de nodige superheldenfilms, waaronder het geliefde Marvel-tweeluik Infinity War en Endgame. Laatstgenoemde luidde een nieuw tijdperk in, maar sindsdien worden superheldenfilms wel niet meer zo goed onthaald als voorheen.TeleurstellingDe DC-films hebben altijd een beetje de reputatie gehad van een 'hit or miss', maar ook de Marvel-films doen het minder goed. De Russo's vinden het echter oneerlijk om het superheldengenre de schuld te geven. Zo begint Anthony: "Er werd al gesproken van deze superheldenvermoeidheid voordat wij begonnen. Dit doet al lang de ronde, maar zowat elk genre heeft dit meegemaakt. Hetzelfde gold voor de westerns, waardoor deze opnieuw werden 'uitgevonden'. Dit is ook mogelijk met het superheldengenre".MeningJoe is het met zijn broer eens: "We maken een soort transitie mee. Mensen consumeren entertainment anders dan voorheen. Vroeger ging iedereen naar de bioscoop, maar dit is in de ogen van de jongere generaties een oud concept".
"Het gaat er dus vandaag de dag anders aan toe in de filmwereld. Deze transitie maakt iedereen mee, Marvel ook. Ik denk dat zij, net zoals menig studio, aan het uitzoeken zijn hoe het nu verder moet".

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites