logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Wonen

Menno Lanting over de opkomst van de ‘digital human’

Menno Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap. Hij is één van de keynote sprekers tijdens HypoVak op donderdag 10 oktober in de Midden Nederland Hallen te Barne


  • Jul 11 2024
  • 45
  • 4228 Views
Menno Lanting over de opkomst van de ‘digital human’

Menno Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap. Hij is één van de keynote sprekers tijdens HypoVak op donderdag 10 oktober in de Midden Nederland Hallen te Barneveld.

Digitale transformatie raakt ons allemaal

Hij heeft onderzoek gedaan naar de beste manier om de digitale transformatie werkelijk te doen slagen en in zijn boek ‘Uit het transformatie moeras’ geeft hij een nuchtere kijk op de faalfactoren van de digitale transformatie en schetst hij een heldere route naar vernieuwing. Zijn nieuwste boek bevat 20 vragen & antwoorden over digitale transformatie. Van de kansen en bedreigingen van AI-technologieën zoals Chat GPT, tot het ontwikkelen van nieuwe, digitale businessmodellen.

Digitale transformatie

We staan volgens Menno Lanting aan de vooravond van de vierde disruptieve omwenteling: het tijdperk waarin technologie en mensen versmelten: de opkomst van de ‘digital human’. Welke impact heeft dat op de maatschappij, businessmodellen, organisaties en onze manier van werken? In zijn keynotes belicht Menno Lanting op een toegankelijke manier onder andere de impact van onder andere kunstmatige intelligentie op organisaties, innovatie en werk. Hij biedt zijn toehoorders een diepgaand inzicht in hoe AI de manier waarop we werken en organisaties inrichten transformeert.

Menno Lanting is een veelgevraagd spreker en adviseur. Hij geeft 200 lezingen en workshops per jaar die uitblinken door een bijzondere mix van humor, praktijkvoorbeelden en onderbouwde cases. Meer dan 250.000 mensen lazen zijn boeken, waaronder managementboek van het jaar ‘Connect!’.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image