logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Olympische tragedie 1972 herleeft in 'September 5' met aangrijpende trailer

'September 5' toont gijzeldrama van 1972 in München door ogen van televisiemakers.


  • Oct 25 2024
  • 20
  • 4462 Views
Olympische tragedie 1972 herleeft in 'September 5' met aangrijpende trailer
Na Steven Spielbergs Munich in 2005, komt er een nieuwe film over het gijzelingsdrama tijdens de Olympische Spelen in 1972. Waar de Munich zich richtte op de jacht op de Palestijnse terroristen door een Mossad-agent, zal September 5 gaan over de gijzeling door de ogen van televisiemakers. Wanneer op 5 september 1972 een groep Palestijnse terroristen 11 Israëlische atleten gevangen houdt, besluit de daar aanwezige ABC-sports crew liveverslag uit te brengen. In de trailer ontdekken we de dramatische gevolgen daarvan. Live onder spanningSeptember 5 draait om de ambitieuze producent Geoff, die zich graag wil bewijzen en samen met de Duitse tolk Marianne onverwachts de leiding neemt van de live verslaggeving. Terwijl tegenstrijdige geruchten de ronde doen en de levens van de gijzelaars op het spel staan, worstelt hij met moeilijke beslissingen en zijn eigen morele kompas. De film is medegeproduceerd door Sean Penn en maakt ook gebruik van archiefbeelden van de Spelen en de gijzeling van 1972. Tim Fehlbaum (The Colony) heeft naast de regie ook mede geschreven aan het script.Spannende trailerOp 29 augustus 2024 ging de film in première op het Internationale Filmfestival van Venetië. Na een overweldigend positieve ontvangst in Venetië en Telluride (Colorado) besloot Paramount de distributierechten over te nemen.
De film met rollen voor Peter Sarsgaard (Orphan, Dopesick), Ben Chaplin (The Dig) en John Magaro (Overlord zal in eerste instantie uitkomen in de Verenigde Staten op 27 november. Voor Nederland staat de release gepland voor maart 2025.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image