logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

3 goede films op Prime Video om vanavond te streamen

Filmtips voor vanavond: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.


  • Oct 25 2024
  • 34
  • 4238 Views
3 goede films op Prime Video om vanavond te streamen
Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.[i][/i]The Unbearable Weight of Massive Talent (2022)Regie: Tom Gormican | Cast: Nicolas Cage, Pedro Pascal, Tiffany Haddish, e.a. | Kijk direct Nicolas Cage worstelt met zijn imago en heeft geldproblemen. Wanneer hij het aanbod krijgt om voor een miljoen dollar op het verjaardagsfeestje van superfan Javi te verschijnen, gaat hij dan ook snel akkoord. Deze Javi blijkt echter een gangsterbaas. Cage wordt vervolgens door de CIA ingehuurd om hem te bespioneren. Een gevaarlijke opdracht. Cage zal zijn meest iconische en geliefde filmpersonages erbij moeten halen om zichzelf en zijn dierbaren te redden.
Red Rocket (2021)Regie: Sean Baker | Cast: Simon Rex, Suzanna Son, Bree Elrod, e.a. | Kijk direct Mike was ooit een succesvol pornoacteur. Inmiddels is hij aan lagerwal geraakt en zit hij zonder geld. Hij besluit terug te gaan naar zijn geboorteplaats in Texas, waar hij bij zijn ex Lexi aanklopt voor hulp. Zij blijkt echter nog dieper in de problemen te zitten dan hij. Mike doet er alles aan om weer iets van zijn leven te maken. En dat lukt hem nog aardig ook, tot hij de jonge Strawberry tegenkomt.
Hustlers (2019)Regie: Lorene Scafaria | Cast: Jennifer Lopez, Julia Stiles, Lili Reinhart, e.a. | Kijk direct Stripper Romana en haar meiden hebben het zwaar na de beurscrisis wanneer hun klanten, voornamelijk rijke zakenlui, het laten afweten. Ze bedenken daarom een plannetje om hen terug te pakken. De vrouwen drogeren hun slachtoffers en stelen hun creditcards. Ondanks hun succes, lopen de dames uiteindelijk toch tegen de lamp.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image