logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Deze briljante cameo in 'Minority Report' is je nooit opgevallen

Cameron Diaz maakt een kleine cameo in Steven Spielbergs film 'Minority Report'.


  • Oct 25 2024
  • 28
  • 4104 Views
Deze briljante cameo in 'Minority Report' is je nooit opgevallen
In 2002 schitterde Tom Cruise in de scifi-film Minority Report van regisseur Steven Spielberg. Het is losjes gebaseerd op Philip K. Dicks novelle The Minority Report uit 1956. In de film is er een leuke cameo van een bekende persoon, die een jaar eerder te zien was in een film met Cruise.Naast Cruise bestaat de cast van Minority Report onder andere ook uit Colin Farrell, Samantha Morton, Neal McDonough, Patrick Kilpatrick en Max von Sydow. De film was een groot succes en bracht wereldwijd meer dan 358 miljoen dollar op met een productiebudget van 102 miljoen dollar.VerhaalMinority Report speelt zich af in het Washington Metropolitan Area in 2054, waar een gespecialiseerde politieafdeling, genaamd Precrime, criminelen oppakt door gebruik te maken van voorspellende informatie van drie zieners, de "precogs". De film combineert elementen van tech noir, whodunit, thriller en sciencefiction, en heeft ook kenmerken van een traditionele achtervolgingsfilm, aangezien het hoofdpersonage John Anderton beschuldigd wordt van een misdaad die hij niet heeft gepleegd en op de vlucht slaat.Dubbele cameoWanneer Anderton op de vlucht slaat neemt hij op een moment de trein. In die trein krijgen we een man te zien die de krant leest. Deze man wordt gespeeld door regisseur Cameron Crowe, die Cruise regisseerde in Vanilla Sky uit 2001.
In die film speelt ook Cameron Diaz mee, die ook een kleine cameo heeft in Minority Report. Zo is ze te zien achter Crowe als een zakenvrouw die de trein neemt. Haar gezicht is slechts half zichtbaar waardoor haar cameo bijzonder lastig is om op te merken.Kijken?We kregen in Minority Report dus een kleine reünie van Vanilla Sky. Minority Report werd uiteindelijk een groot succes en het werd genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder een Oscarnominatie voor Beste Geluidsbewerking. Sinds zijn release is de film opgenomen in lijsten van de beste sciencefictionfilms aller tijden en na de release volgden er ook een Minority Report-videospel en een televisieserie van één seizoen.
Wil je Minority Report zien? Je kan de film kijken op SkyShowtime en je kan het ook huren en kopen op Pathé Thuis en Prime Video.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image