logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Vergeten misdaadfilm met topcast op Netflix is opeens een dikke hit

De film The Good Liar zegt waarschijnlijk nog weinig mensen iets.


  • Oct 16 2024
  • 29
  • 4224 Views
Vergeten misdaadfilm met topcast op Netflix is opeens een dikke hit
Soms zijn er films die vaag iets zeggen, maar je eigenlijk al volledig vergeten bent. In 2019 verscheen de misdaadthriller The Good Liar met twee grote sterren. Nu is deze "vergeten" thriller een hit op Netflix.The Good Liar is geregisseerd door Bill Condon, bekend van Beauty and the Beast (2017) en Mr. Holmes (2015). Netflix omschrijft de thriller met woorden als "Intellectueel" en "Psychologisch". De hoofdrollen worden gespeeld door grootheden Helen Mirren en Ian McKellen.Prima ontvangenDe Tomatometer op Rotten Tomatoes staat op een degelijke score van 64 procent na 166 recensies. De Popcornmeter doet het een stuk beter: 85 procent. De film viel dus goed in de smaak bij het publiek."The Good Liar haalt niet alles uit de prestigieuze hoofdrolspelers, maar Ian McKellen en Helen Mirren zorgen ervoor dat de film doorlopend de moeite waard is om te kijken," staat er in de Critics Consensus op Rotten Tomatoes.Nu op NetflixWil je The Good Liar graag zien? Je vindt de film nu hier op Netflix.
De synopsis: Een sluwe oplichter maakt jacht op een weduwe die professor aan de universiteit van Oxford is en over veel spaargeld beschikt. Maar niets is wat het lijkt.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image