logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

3 goede films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt de content van de populaire streamingdienst SkyShowtime gratis aan.


  • Sep 28 2024
  • 13
  • 2557 Views
3 goede films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt
Ziggo werkt sinds vorig jaar samen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen nu toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze drie films kun je nu gratis via SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.Waves (2019)Regie: Trey Edward Shults | Cast: Kelvin Harrison Jr., Lucas Hedges, Sterling K. Brown, e.a. | Kijk direct De zeventienjarige Tyler is een getalenteerde worstelaar en gelukkig met zijn vriendin. Door de toenemende druk van zijn vader Ronald en een blessure gaat het echter langzaam bergafwaarts met hem. Hij weet niet meer hoe hij met zijn emoties om moet gaan. Een tragisch sterfgeval zet zijn leven volledig op zijn kop. Zijn familieleden moeten dealen met de gevolgen.
The Super Mario Bros. Movie (2023)Regie: Aaron Horvath en Michael Jelenic | Cast: Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Jack Black, e.a. | Kijk direct Loodgieters en broers Mario en Luigi willen een waterleiding in Brooklyn repareren, maar worden meegezogen door een mysterieuze buis die hen van elkaar scheidt en naar een magische wereld brengt. Aan Mario om Luigi terug te vinden. Zo begint hij aan een groot avontuur. Hij krijgt hulp van een prinses genaamd Peach en moet het opnemen tegen de machtige Browser die de wereld wil veroveren.
Children of Men (2006)Regie: Alfonso Cuarón | Cast: Clive Owen, Julianne Moore, Michael Caine, e.a. | Kijk direct In een duistere, mistroostige toekomst waarin mensen zich niet meer kunnen voortplanten, wordt één vrouw toch zwanger. Theo, een bureaucraat met wroeging, vecht om haar te beschermen. Hij moet haar naar The Human Project brengen, een mysterieuze groepering van knappe koppen die zich ergens in de Amazone zouden hebben verzameld om te bedenken hoe de wereld weer leefbaar gemaakt kan worden.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image