logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Vanaf morgen te zien: Demi Moore & Margaret Qualley in deze heftige horror

Een beroemdheid die op de achtergrond is geraakt besluit een drug van de zwarte markt te gebruiken die tijdelijk een jongere, betere versie van haarzelf creƫert.


  • Sep 18 2024
  • 47
  • 4741 Views
Vanaf morgen te zien: Demi Moore & Margaret Qualley in deze heftige horror
Afgelopen mei sloeg op het Filmfestival van Cannes The Substance in als een bom. Sean Baker won met Anora dan wel de grote Palme d'Or, maar The Substance werd beloond met de prijs voor 'Beste Scenario'. The Substance is de nieuwe film van Coralie Fargeat met een gewaagde comebackrol voor Demi Moore, 'rising star' Margaret Qualley en oude bekende Dennis Quaid. De film werpt een komische blik op de houdbaarheid van vrouwelijke schoonheid in Hollywood. Verhaal Met 'The Substance' wordt een nieuw product op de markt gebracht dat iemand in staat stelt om op elk vlak een betere versie van zichzelf te maken. Ook is het mogelijk om deze versie zowel jonger als mooier te verkrijgen. Daartegenover staat dat je jouw tijd moet verdelen; een week voor de ene persoon en een week voor de andere. Zolang dit evenwicht gerespecteerd wordt, kan niets fout gaan. Of toch?Shockfilm In de trailer zien we dat dit een stijlvolle en kleurrijke satire wordt met een goede scheut (body) horror.
The Substance is vanaf 19 september te zien in de filmhuizen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image