logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Stephen King haat de reacties op de box office-score van 'Horizon'

"Waarom zou iemand in godsnaam genieten van het falen van een film?," vraagt de auteur zich af.


  • Jul 05 2024
  • 50
  • 2661 Views
Stephen King haat de reacties op de box office-score van 'Horizon'
Kevin Costner's Horizon: An American Saga - Chapter 1 werd in het openingsweekend magertjes ontvangen en bracht een bedrag van maar elf miljoen dollar op in de Verenigde Staten.Door sommige nieuwskanalen en gebruikers van sociale media werd de magere opbrengst in het openingsweekend en de slechte eerste recensies na de première in Cannes gebruikt om het project belachelijk te maken.Genieten van het falenVolgens bekende auteur Stephen King beschrijft één Duits woord "perfect de vele reacties die ik heb gelezen op Costners 'Horizon': "Schadenfreude". Dit is plezier hebben met het ongeluk van een ander.""Waarom zou iemand in godsnaam genieten van het falen van een film die geen vervolg is of deel uitmaakt van het, God behoede ons, 'Marvel'-universum?" vraagt de auteur zich af.De korte aandachtsspanne van het publiekEn King is niet de enige die het opneemt voor de western. Michael Rooker, die Sgt. Major Thomas Riordan speelt in de film vertelde aan TMZ dat het "gek" is dat de film het niet goed doet.
Rooker gaf hierbij de schuld aan het publiek dat niet meer "gewend" is aan "echte films".Bereid je voorVolgens de acteur moet het publiek leren "hoe het is om echte films te kijken." en roept hij op om de film te zien, want "Er komen er nog drie delen."
De dramawestern is het eerste van vier geplande hoofdstukken, waarin een aantal verhalen worden verteld over een periode van vijftien jaar in het Amerikaanse Westen. In de bioscoopHet eerste deel van het passieproject van Kevin Costner, werd grotendeels door Costner zelf gefinancierd. De acteur spendeerde ruim 98 miljoen dollar van zijn eigen geld aan het project.Horizon: An American Saga - Chapter 1 is nu te zien in de Nederlandse bioscopen en Chapter 2, zal 16 augustus in de V.S. in de bioscoop verschijnen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites