logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Spektakelstuk 'Twisters' komt deze maand met echte waaghalzen

"Iedereen heeft zijn eigen speciale uiterlijk en karakter en ze zijn gewoon een groep van buitenbeentjes," aldus Tunde Adebimpe die Dexter speelt in de thriller.


  • Jul 04 2024
  • 38
  • 4726 Views
Spektakelstuk 'Twisters' komt deze maand met echte waaghalzen
Een nieuwe featurette van Twisters, richt zich op de "passievolle" 'Tornado Wranglers' ofwel stormjagers in de thriller.De hoofdrolspelers, onder wie Glen Powell, Daisy Edgar-Jones, Anthony Ramos en Katy O'Brian vertellen allemaal hun rol in het team van tornado-jagende adrenalinejunkies.Nergens bang voor"We zijn een groep stormjagers die mensen informeert over tornado's op een socialer niveau, maar ze zijn er ook om mensen te helpen nadat een tornado over hen heen is geraasd," vertelt Powell in de video. Powell speelt Tyler Owens, de extraverte en opvallende leider van het team die zich door niets laat tegenhouden om zo dichtbij mogelijk bij een grote tornado te komen.Een ander (klein) deel van het teamHij krijgt in zijn zoektocht o.a. gezelschap van Dani (O'Brian) Javi (Ramos) en zijn vriendin, tevens onderzoeker Kate Carter (Edgar-Jones), die hij weet te strikken zodat ze een nieuw natuurrampen-trackingsysteem te testen.
Tunde Adebimpe (Dexter): "Iedereen heeft zijn eigen speciale uiterlijk en karakter en ze zijn gewoon een groep van buitenbeentjes.Razendsnel al op het grote schermTwisters is vanaf 18 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites