logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Sam Raimi laat zich uit over zijn ideeen voor 'Spider-Man 4' met Tobey Maguire

Hoewel het nog niet zeker is, is het wel duidelijk te merken dat hij er zin in heeft.


  • Apr 26 2024
  • 31
  • 3607 Views
Sam Raimi laat zich uit over zijn ideeen voor 'Spider-Man 4' met Tobey Maguire
Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Sam Raimi's Spiderman, waarin hij een grote blooper over het hoofd heeft gezien. Komt het nu, vele jaren na het origineel, alsnog van een vierde deel?Raimi wist enorm succes te behalen met zijn originele Spider-Man-trilogie, waarin Tobey Maguire te zien is in de rol van Peter Parker/Spider-Man. De acteur keerde terug voor Spider-Man: No Way Home, iets dat eveneens goed werd onthaald. InteresseHierdoor hopen de nodige fans dat Raimi nog zijn vierde film uitbrengt. De regisseur overwoog dit al vele jaren geleden, maar blijft geïnteresseerd in het idee. Tijdens een recent interview laat hij zich er over uit. "Mocht het komen van een vierde Spider-Man-film, dan moeten we kijken waar Tobey's personage zich op dat moment bevindt. Hij heeft natuurlijk al het nodige meegemaakt, dus hoe heeft hij dit weten te overwinnen of verwerkt?"SchurkRaimi vervolgt: "Zijn Peter Parker is behoorlijk gegroeid en is wijzer. Ik zou dan ook willen gaan voor een slechterik die hier 'rekening mee houdt'. Ze moeten tegen elkaar opgewassen zijn".
Toen aan de filmmaker werd gevraagd wat Spidey tot dusver heeft doorstaan en met welke uitdagingen hij geconfronteerd zou worden in een vierde film, luidde zijn antwoord: "Dat hebben we nog niet uitgevogeld. Daar moet ik voor gaan zitten en gesprekken over voeren met Tobey en de schrijvers om erachter te komen welke richting we inslaan".

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites