logologo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Daisy Ridley over haar nieuwe film: "Zwaarste opnames van mijn carrière"

De 'Star Wars'-actrice moest behoorlijk diep gaan om in de huid te kruipen van een ervaren zwemster.


  • Apr 26 2024
  • 37
  • 4229 Views
Daisy Ridley over haar nieuwe film: "Zwaarste opnames van mijn carrière"
Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Daisy Ridley, die zich toen uitliet over haar Star Wars-terugkeer. Nu spreekt ze weer over een andere film, namelijk Young Woman and the Sea, en de intense training die ze hiervoor onderging.In deze film kruipt de actrice in de huid van Gertrude 'Trudy' Ederle. Zij is de dochter van immigranten die zich in New York hebben gevestigd. Als wedstrijdzwemster neemt ze contact op met de media om haar nieuwe doel te financieren.MissieMakkelijk verloopt dit echter allesbehalve. Trudy zet alles op alles en besluit het patriarchale systeem uit te dagen. Haar doel: als eerste vrouw ooit het kanaal naar Engeland overzwemmen. Ridley zegt dat ze voor deze rol diep is moeten gaan. De actrice heeft behoorlijk veel moeten zwemmen en dit werd haar soms allemaal iets te veel: "Ik heb allerlei verschillende stijlen moeten leren, maar de lastigste was toch wel 'de hondenpeddel'. Ik moest dit vaak oefenen met dikke en zware kostuums aan".IntensRidley vervolgt: "De dag dat we dit gingen oefenen was echt extreem lastig. Ik kon gewoon niet meer ademen. Het is heel intens en je verspilt heel snel enorm veel energie. Het is eigenlijk een belachelijke zwemstijl, al helemaal wanneer je deze vergelijkt met de borstcrawl".
"Dat was voor mij de lastigste dag op een filmset. Op het einde van de opnames kon ik wel niet geloven hoeveel vooruitgang ik had geboekt. Toen ik net begon kon ik nog niet een keer het zwembad over zwemmen, maar daar draai ik mijn hand nu niet meer voor om!"

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites