logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Nieuwe editie November Music met MuziekRoute, ontdek Theater de Parade met MusiMatrix

Met een groot aantal compositieopdrachten en zo’n 100 concerten laat November Music in de 32ste editie zien hoe divers en vitaal de nieuwste muziek is. N


  • Sep 12 2024
  • 37
  • 3029 Views
Nieuwe editie November Music met MuziekRoute, ontdek Theater de Parade met MusiMatrix
Met een groot aantal compositieopdrachten en zo’n 100 concerten laat November Music in de 32ste editie zien hoe divers en vitaal de nieuwste muziek is. November Music is het festival voor avontuurlijke muziekliefhebbers en brengt jaarlijks makers en muzikanten uit de hele wereld samen. Het festival biedt een breed scala aan moderne gecomponeerde muziek, jazz, wereldmuziek, muziektheater en pop. November Music 2024 vindt plaats van 8 t/m 17 november op diverse locaties in ’s-Hertogenbosch.

De jaarlijkse Muziekroute vindt dit jaar plaats op zondag 10 november. Deze route door de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch biedt een unieke ervaring met performances, intieme concerten en verschillende muzikale ontmoetingen. Bezoekers kunnen met een kaartje toegang krijgen tot ongeveer 20 korte concerten en zelf hun programma samenstellen. Verwacht een diverse line-up met artiesten zoals Ralph van Raat, Florian Magnus Maier, Keren Motseri & Pauline Post, en meer.

Op zondag 15 september kun je met het hele gezin het nieuwe Theater aan de Parade ontdekken tijdens MusiMatrix. Dit interactieve belevingsparcours biedt een muzikale ontdekkingsreis door het theater met miniconcerten en workshops. Kinderen maken hier kennis met hedendaagse gecomponeerde muziek.

Tickets voor November Music, MuziekRoute en MusiMatrix zijn hier te verkrijgen

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image