logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Eerste 40 namen voor ESNS o.a. Baby Lasagna, Käärijä en Personal Trainer

Eurosonic Noorderslag ofwel ESNS maakt vanochtend de eerste namen bekend voor de komende editie die van 15 t/m 18 januari 2025 plaats gaat vinden. Het wordt alweer de 39e editie van het showcasefestival voor de Europese en Nederlandse muziek.


  • Sep 17 2024
  • 31
  • 4332 Views
Eerste 40 namen voor ESNS o.a. Baby Lasagna, Käärijä en Personal Trainer
Eurosonic Noorderslag ofwel ESNS maakt vanochtend de eerste namen bekend voor de komende editie die van 15 t/m 18 januari 2025 plaats gaat vinden. Het wordt alweer de 39e editie van het showcasefestival voor de Europese en Nederlandse muziek. Vandaag wordt bekend welke artiesten er voor Eurosonic geselecteerd zijn door de EBU radiostations. De volgende 33 artiesten zijn in januari in Groningen te zien: Baby Lasagna, Boko Yout, Cloudy June, Colt, Dons, Ele A, Erika Rein, Fig Tape, Glintsal, Gorgeous, IYAMAH, Jordan Adetunji, Julieta, Käärijä, kässy, Luka Rajić, MilleniumKid, MRCY, MRFY, Night Tapes, NNAVY, Personal Trainer, Raquel Martins, Ryvage, Soft Loft, Someone Who Isn't Me, sunnbrella, Superkoloritas, Supersport!, Used, Woomb, en YAMÊ. Zowel Baby Lasagna als Käärijä gooiden afgelopen Eurovisie Songfestival hoge ogen.

Dit zijn niet de enige bevestigingen voor ESNS 2025, want ook GIIFT, Liana Flores, LUVCAT, María José Llergo, Teo Planell, The Pill en Zimmer90 worden aangekondigd. Dit maakt het totaal op 40 nieuwe namen! Dit jaar is Italië geselecteerd als focusland van ESNS. Dit betekent dat er extra veelbelovende artiesten uit Italië te zien zullen zijn.

Er zijn nog geen reguliere festivaltickets te koop voor Eurosonic en Noorderslag. Deze gaan binnenkort in de verkoop. Alleen als je als delegate ook wilt deelnemen aan het Eurosonic congres dan kan je hier tickets kopen.

ESNS kondigde eerder Sumit Bothra (SB3 Artist Management), Seth Dodson (Pitchfork), Jess Iszatt (BBC), Katie Melua (artist) en Victoria Oakley (IFPI) aan als de eerste sprekers op de muziekconferentie ESNS Conference. Ook smaakmakers van o.a. Dekmantel, EMMA, Wasserman Music en vele anderen zijn aan het conferentieprogramma toegevoegd.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image