logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Festivals

Queens of the Stone Age annuleert optredens Lowlands en Pukkelpop

Matig nieuws voor bezoekers van Lowlands en Pukkelpop. Queens of the Stone Age frontman Josh Homme kampt met gezondheidsproblemen en moet daarom alle tourplannen voor augustus afzeggen.


  • Jul 26 2024
  • 37
  • 4299 Views
Queens of the Stone Age annuleert optredens Lowlands en Pukkelpop
Matig nieuws voor bezoekers van Lowlands en Pukkelpop. Queens of the Stone Age frontman Josh Homme kampt met gezondheidsproblemen en moet daarom alle tourplannen voor augustus afzeggen. Dit betekent dat de optredens op onder andere Pukkelpop en Lowlands niet door kunnen gaan. De Amerikaanse rockband was headliner op deze festivals.

Queens of the Stone Age laat weten dat de toestand van Homme het nog niet toelaat om te touren en annuleert alle optredens in augustus. "De familie Homme is enorm dankbaar voor alle begrip en steunberichten die hun richting uitkomen."



Pukkelpop zegt bezig te zijn met het vinden van een vervangende artiest. Lowlands heeft met Justice al een vervanger klaarstaan. Het Franse duo was in juni al headliner van Best Kept Secret.

Gisteren werden de laatste artiesten voor Lowlands 2024 bekend gemaakt. Onder andere James Blake, Frenna, The Streets en Thundercat werden toegevoegd aan de line-up.

Hier vind je al onze informatie over Lowlands 2024. Hier kan je terecht als je een overzicht wilt van de line-up van Pukkelpop 2024.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image